Over ons

Lime Tree Brox, als eerbetoon aan ons eerste hondje Scotty

Ons allereerste hondje Scotty

Ons allereerste hondje, Scotty een West Highland White Terrier, heeft maar 2,5 jaar geleefd. In die 2,5 jaar heeft hij nooit kunnen leven zoals een hond zou moeten. Hij had veel buikpijn, diarree, rode liezen en heel veel jeuk.. Steeds maar weer gingen we naar de dierenarts, die ons niet kon vertellen wat er mis was. Hij kon alleen de pijn en ongemakken verlichten. Toen we er eenmaal achter kwamen dat Scotty een complexe voedselintolerantie had, was het al te laat. Zijn maag en darmen waren teveel beschadigd en we konden toen we nergens voeding vinden die hij kon verdragen. Na meerdere operaties moesten we hem met veel verdriet in ons hart laten inslapen….

Toen we jaren later ons eigen diervoedingsbedrijf begonnen, spraken we af: “ooit hebben wij onze eigen hondenbrok”.  Als eerbetoon aan Scotty, zodat geen hond meer onnodig hoeft te lijden door verkeerde voeding.

Onze missie: het bevorderen van het welzijn van uw hond!

Dit is het verhaal van Monique en Gerben. Beide hebben 15 jaar ervaring in de diervoeding verkopen ze in hun eigen zaak De Voerboer alleen maar kwalitatieve voeding voor verschillende dieren. Begin 2018 zetten ze de eerste stappen om hun droom waar te maken: hun eigen unieke lijn hondenbrokken! Na ruime tijd verder door ontwikkelen, veel overleg met eigen dierenarts en voedingsnutritionisten,  lanceerden zij eind december 2018 hun eigen Lime Tree Brox met een unieke formule, die doet wat Gerben en Monique zich tot doel hadden gesteld: het helpen van honden.

Ons team

CEO Willem

Keuringsdienst van waarde

Monique

Afd. Hondenzaken

Gerben

Afd. Logistiek en Transport

“Pas als je weet wat voedingsstoffen met een hondenlijf doen, voor welke stoffen veel honden overgevoelig zijn, welke ingrediënten goed samenwerken en welke elkaar tegenwerken, pas dan kan je echt gezonde voeding ontwikkelen.”

Zuiver en natuurlijke ingrediënten

Lime Tree Brox: gemaakt van zuivere, natuurlijke ingrediënten. Zo vaak gehoord: een gezonde binnenkant is een gezonde buitenkant! En zo is het maar net. Dit geldt natuurlijk ook voor onze honden. Door bewust te kiezen voor ingrediënten die zuiver en van natuurlijke oorsprong zijn verhoog je de weerstand en vitaliteit van de hond. Ook maak je de kans op overgevoeligheden of allergieën kleiner! Daarom hebben wij ons eigen merk LimeTree Brox ontwikkeld.

Lime Tree Brox versterkt het immuunsysteem van je hond
Geen vulling, maar goede voeding
Enkel natuurlijke en eerlijke ingrediënten
Tarwegranen- en glutenvrij
Zonder toegevoegde zouten en suikers
Ik raad de voerboer iedereen aan!
Sinds we onze Spykie hebben komen we al bij de voerboer voor de brokken en natuurlijk alle andere lekkers voor de hond.Ook voor advies voor zijn vacht ga ik naar de voerboer. Altijd fijne uitleg en goed advies. Zelfs vrienden gaan nu met hun nieuwe hond naar de voerboer. Daarom raden wij iedereen de voerboer aan.
Verwachtingen ruimschoots waargemaakt
Sinds enkele maanden krijgt onze hond uitsluitend nog 2 x per dag de Lime Tree Brox en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Onze hond heeft meer energie, zit beter in het vacht en vindt de brokken vooral erg lekker. Wat ons betreft een goed advies gekregen bij de Voerboer en wij raden het zeker aan.

Schrijf u gratis in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en acties!

Hulp nodig?
We staan voor je klaar!
0549 47 66 18

Ma-do: 09:00-17:00
Vr: 09:00-15:00